ostronörhänge

Ostron till Lisa

Andreas, en kompis, undrade ifall jag kunde tänka mig att göra örhänge i form av ostron till hans flickvän? Jamenvisst! sa jag. Men jag hade ingen form och behövde några skal att göra formen av. Andreas bor i de trakterna där sådana skal förekommer lite mer frekvent än i skåne, så han lovade att leta upp några och skicka.

En vecka senare kommer det finfina skal i paket till mig och jag gjorde ett par örhängen som nu även finns tillgängliga i shopen.

Fick en hälsning i veckan:

Lisa hälsar att hon är jättenöjd med sina örhängen!! Tack för hjälpen, de blev jättefina! Och en kul överraskning. 🙂

– Andreas
ostronörhänge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.