Nytillkommet i shopen

Nu finns det en ny kategori under shopen, för olika virkade alster. Jag gillar att pyssla och att virka är en sådan grej. Det går inte särskilt fort men är en himla skön avkoppling från den digitala värld jag ofta befinner mig i och som går att göra utan en massa prylar och el. Ofta hänger garn och virknålar med på olika turer. Perfekt kvällssyssla 😀 Mössor är det som virkas mest och om det finns  intresse av att beställa en i nån särskild färg eller mönster  är det bara att höra av sig. Nedan visar jag lite av de grejer jag har virkat. Kolla in shopen vettja 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.