Morsdagspresent från barnen

Någon vecka innan det var dax för morsdag fick jag en fråga om att göra ett halsband till en tvåbarnsmor. Sen tidigare har jag gjort ett avlångt hänge med hjärta nere i höger hörn som jag tänkte kanske kunde passa då önskemålet var de två barnens namn på smycket, ett på var sida.
Beställaren gillade tanken och jag satte igång 😀

Foto: Thomas Dahl

På morsdagskvällen kom en bild från beställaren, pappa Thomas, på Elin och Alex glada mamma Agneta i sitt nya halsband. Jag fick ok på att publicera den fina bilden på Agneta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.