Doppresent

Är du inbjuden till dop eller namngivning och funderar på en gåva till bebisen?

Kanske lutar du åt ett smycke, men tänker att risken finns att fler gör det och man vill ju inte ge samma. Det klassiska är nog tro, hopp & kärlek. Det var det när jag var liten och är det även idag. Namnsmycken är oxå populärt.

Jag tycker det är kul om presenten speglar den som ger, kanske även något som förknippas med föräldrarna, men framförallt något som barnet, förhoppningsvis, vill använda lite längre fram. Överlag är det ju bra med saker som används.

Ofta är det just korset och hjärtat som lyfts fram, och de är jättefina, det finns några att välja på även här, några har beställt berlocken i form av ett ledkryss, just för att det påminner om korset men ändå inte. Andra idéer på doppresent eller faddergåva kan vara en liten blåmussla eller en variant på ett smycke som redan finns i butiken. Kanske vill du ge något som du inte hittar någon annanstans och då kan vi designa den tillsammans.

Nedan följer några smycken som kan passa som gåva:
Tanken med urvalet är att visa lite blandade smycken som, om de inte passar rakt av, går att justera. Tex har jag gjort om kajakörhängena, där ett örhänge blivit till ett litet halsband med en kortare kedja, och de flesta går att gravera med namn, datum, vikt, citat mm

Är du nyfiken? Fråga!
Finns det inte som en produkt i butiken? Fråga!

Tillsammans hittar vi en lösning. Välkommen 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.